Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Νέα επίθεση στο Θέατρο Τέχνης!

Φαίνεται πως σε κάποιους δεν αρέσει η θεατρική παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» και αποφάσισαν να κάνουν ξανά αισθητή την παρουσία τους, δύο μήνες μετά την πρώτη επίθεση με βόμβες μολότοφ!

Δύο μήνες μετά την επίθεση με μολότοφ στο Θέατρο Τέχνης, κατά την διάρκεια της παράστασης, άγνωστοι ξαναχτύπησαν. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport»,η δεύτερη επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι με τους δράστες να σκίζουν με μαχαίρι την υφασμάτινη πινακίδα με τη λέξη «ΠΑΟΚ» πάνω στο τελάρο στο οποίο αναγραφόταν ο τίτλος του έργου.

Στη συνέχεια έγραψαν υβριστικές λέξεις στους τοίχους του θεάτρου, ενώ εξαφανίστηκαν πριν προλάβει κανείς να ειδοποιήσει την αστυνομία. Η νέα επίθεση έγινε αφότου οι συντελεστές του έργου είχαν αποχωρήσει από την πρόβα και πριν τη βραδινή παράσταση.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, εξάλλου, το δεύτερο χτύπημα έχει δημιουργήσει οικονομικό και λειτουργικό πρόβλημα στο θέατρο, αφού αρκετοί είναι αυτοί που φοβούνται να παρακολουθήσουν το έργο, ειδικά μετά τα όσα είχαν συμβεί στις αρχές του Φεβρουαρίου.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: