Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Τα… καλύτερα έρχονται για τον Ψωμιάδη

Μετά την καταδικαστική απόφαση για τη μείωση των προστίμων σε βενζινοπώλη, που είχε συλληφθεί να νοθεύει τα καύσιμα, ακολουθούν τα  καλύτερα για τον «μακεδόνα της καρδιάς μας»…

Απευθείας αναθέσεις – τα γνωστά  45αρια- Κορώνεια, σχολικά λεωφορεία είναι μερικές από τις υποθέσεις που εμπλέκεται ως νομάρχης ο Ψωμιάδης και η δικαιοσύνη θα κληθεί να δώσει τελεσίδικες απαντήσεις. Ίσως έτσι εξηγείται και η χλιαρή στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ψωμιάδης κατά τη χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ του ζήτησε «μεγαλύτερη στήριξη από το κόμμα και τους βουλευτές».

Τα επόμενα ραντεβού Ψωμιάδη με τη δικαιοσύνη:

Σε βάρος του Π. Ψωμιάδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το σκάνδαλο των απευθείας μισθώσεων λεωφορείων για τη μεταφορά μαθητών.

Στην ανάκριση βρίσκεται η υπόθεση των κατατμήσεων έργων και απευθείας ανάθεσής τους με τα λεγόμενα… 45άρια.

Η Δικαιοσύνη ερευνά πόρισμα αναφορικά με τις παραλείψεις της διοίκησης του Π. Ψωμιάδη σε ό,τι αφορά τη λίμνη Κορώνεια. Οι κυριότερες κατηγορίες των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης αφορούν την αναίτια καθυστέρηση καταλογισμού προστίμων και τη μείωση επιβληθέντων προστίμων.

Τέλος ευθύνες προκύπτουν για τον πρώην νομάρχη σχετικά με τη σωρεία παρανομιών που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του ΚΕΚ.

http://www.kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: