Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Πασχαλινές προσφορές της HELLENIC SEAWAYS σε 35 προορισμούς

HSW Highspeed 5 in the port of Ios, Greece.Image via Wikipedia
Με μεγάλες προσφορές για επιβάτες και οχήματα υποδέχεται το Πάσχα η HELLENIC SEAWAYS και μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε στα ελληνικά νησιά όπως πάντα με άνεση, ταχύτητα και άριστη εξυπηρέτηση.

Τα ταχύπλοα και τα συμβατικά πλοία της HELLENIC SEAWAYS είναι έτοιμα για να μεταφέρουν τους επιβάτες τους σε περισσότερους από 35 δημοφιλείς πασχαλινούς προορισμούς μέσα σε λίγες ώρες και με τιμές που ξεκινούν από €15 κατ’ άτομο σε όλους τους προορισμούς εκτός των νησιών του Σαρωνικού όπου οι τιμές ξεκινούν από €8,5 κατ’ άτομο!

Το «Νήσος Μύκονος» για Σύρο, Μύκονο, Σάμο, Ικαρία & Φούρνους, το «Νήσος Χίος» για Χίο & Μυτιλήνη και τα Highspeed & FlyingCats της HELLENIC SEAWAYS για Κυκλάδες, Σαρωνικό και Βόρειες Σποράδες δίνοντας στο επιβατικό κοινό ευρεία επιλογή προορισμών, δρομολογίων και προσφερόμενων ναύλων. Η HELLENIC SEAWAYS σχεδίασε τις φετινές πασχαλινές προσφορές της ανταποκρινόμενη με ευαισθησία στις ανάγκες και τις δυνατότητες της εποχής, με γνώμονα όπως πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: