Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αυξημένη η ετοιμότητα της INTERAMERICAN για την έξοδο του Πάσχα

Η παρατηρούμενη  αύξηση των περιστατικών κατά τις  ημέρες του Πάσχα στο οδικό  δίκτυο, που χρήζουν άμεσης βοήθειας συνεπεία ατυχημάτων ή βλαβών, κινητοποιεί την INTERAMERICAN. Συγκεκριμένα, τα στοιχεία καταδεικνύουν μια αύξηση κατά το χρονικό διάστημα από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι την Κυριακή του Θωμά της τάξεως του 25% στην Οδική Βοήθεια και του 20% στην Προσωπική (Άμεση Ιατρική) Βοήθεια.  
 
Για τη φετινή έξοδο του Πάσχα η εταιρεία λαμβάνει μέτρα αυξημένης ετοιμότητας του στόλου οχημάτων και του εξειδικευμένου προσωπικού της και στους δύο τομείς. Οι υπηρεσίες της INTERAMERICAN θα βρίσκονται επί ποδός σε 24ωρη βάση κατά τις ημέρες της εξόδου αλλά και τις επιστροφής των εκδρομέων, ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε ανάγκη βοήθειας. Τόσο η Προσωπική Βοήθεια (ιατρικές συμβουλές – πρώτες βοήθειες και υγειονομική μεταφορά οδικά ή από αέρος - τηλ. γραμμή 1010) όσο και η Οδική Βοήθεια (τηλ. γραμμή 1158) θα είναι στη διάθεση των πελατών της εταιρείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: