Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η Lady Gaga αρχισυντάκτρια της Metro !

Lady GaGa concertImage via Wikipedia
Η Metro, η μεγαλύτερη εφημερίδα παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι η  Lady Gaga θα είναι Global Guest Editor-in-Chief για όλες τις εκδόσεις της Μetro που θα κυκλοφορήσουν στις 17 Μαϊου 2011, μερικές μέρες πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Born This Way» (23 Μαϊου).

Ως αρχισυντάκτρια η Lady Gaga θα δώσει βάση σε άρθρα που έχουν να κάνουν με την ισότητα και την ατομικότητα, θα επιλέξει κείμενα και θα κάνει τα σχόλιά της στα τρέχοντα θέματα της ημέρας. Η Lady Gaga θα βρεθεί στα γραφεία της Metro World News στο Λονδίνο, απ' όπου και θα συντονίσει όλες τις Metro..

"Είμαστε κατενθουσιασμένοι που η Lady Gaga θα αναλάβει τα ηνία της εφημερίδας μας για μία μέρα! Μαζί της, οι δημοσιογράφοι στη Metro World News και οι τοπικές ομάδες κάθε έκδοσης της Metro σε όλο τον κόσμο θα δημιουργήσουν μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ εφημερίδα για την 17η Μαϊου” δήλωσε η Maggie Samways, Executive Vice President και Global Editor-in-Chief της Metro και συνέχισε: "Η Lady Gaga είναι μια απίστευτη πηγή ενέργειας και είμαι σίγουρηπως η συγκεκριμένη έκδοση θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά της: θα είναι δημιουργική, εμπνευσμένη, εκπληκτική!"

Παράλληλα η Metro θα τρέξει έναν διαγωνισμό όπου ένας τυχερός αναγνώστης θα επιλεχτεί να γίνει ο βοηθός της. Ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός για ΟΛΟΥΣ τους αναγνώστες της Metro και τους θαυμαστές της Lady Gaga και θα τους προκαλέσει να απαντήσουν τι τους κάνει να γεννιούνται έτσι (“Born This Way”) και να αναφέρουν ποια θέματα ισότητας τους απασχολούν. "Ας δούμε πως οι θαυμαστές μου καθορίζουν τον τίτλο του άλμπου μου" λέει η Lady Gaga και συμπληρώνει: "Eγώ λέω πως γεννήθηκα για να είμαι γενναία. Είναι μέρος της αποστολής μου στη ζωή. Γεννήθηκα για να ακολουθώ τα καλλιτεχνικά μου οράματα. Δείτε μέσα στον εαυτό σας. Γεννηθήκατε για να είστε κι εσείς γενναίοι;"

“Mια συνεργασία ανάμεσα σε μια παγκοσμίου φήμης pop star και της μεγαλύτερης στον κόσμο εφημερίδας είναι ένας δυναμικός τρόπος να κάνουμε τους νέους σε ηλικία αναγνώστες μας να ενδιαφερθούν περισσότερο για θέματα που τους αφορούν”, είπε ο Christian Quarles, Vice President και Global Marketing Director, για να ολοκληρώσει: “Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου συνεργασία και να είστε σίγουροι πως οι αναγνώστες μας είναι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Η Metro θα κυκλοφορήσει σύντομα διαφημιστή καμπάνια που θα τη δουν περισσότεροι από 37 εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο”.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: