Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΜΑΤ άνοιξαν την χωματερή ‘Ανω Λιοσίων!!

Με παρουσία εισαγγελέα στις 5.οο το πρωϊ, άνοιξαν οι άνδρες των ΜΑΤ την χωματερή ‘Ανω Λιοσίων!!  Ελάχιστη η παρουσία εργαζομένων μέσα στη χωματερή και έτσι το έργο των ΜΑΤ, ήταν μάλλον εύκολο.

   Τώρα έχει ξεκινήσει ένας άγριος «ανταρτοπόλεμος», καθώς έχουν στοχοποιηθεί τα ιδιωτικά αυτοκίνητα από τους εργαζόμενους! Όσα αυτοκίνητα δήμων πλησιάζουν στην χωματερή -ότι και να περιέχουν- επιστρέφουν μετά από παραινέσεις των εργαζομένων πίσω!!

    Την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ   Θέμης Μπαλασόπουλος κατήγγειλε ότι μεταφέρθηκαν σκουπίδια στο γήπεδο Badmidon και στο Ελληνικό αλλα και σε άλλλες κατοικημένες περιοχές!!!

   Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης έχει ζητήσει από την Εισαγγελία να θεωρήσει την 48ωρη απεργία που εξαγγέλθηκε σαν παράνομη και καταχρηστική.

    Έκτακτη συνέντευξη τύπου θα δοθεί από την ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 1 σήμερα το μεσημέρι με θέμα την κίνηση του κ. Καμίνη να προσβάλλει την 48ωρη απεργία που έχει προγραμματισθεί από την Ομοσπονδία (ΠΟΕ-ΟΤΑ) για αύριο και μεθάυριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: