Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Χρουσαλά: Mε πρόδωσαν oι φίλοι μου

Στο περιοδικό DownTown μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά για όλο αυτό το ντόρο που είχε δημιουργηθεί γύρω από τον χλιδάτο γάμος της. 

«Ο γάμος στο Island ήταν όπως τον είχαμε φανταστεί. Και, πίστεψέ με, όσοι βρέθηκαν εκεί μου είπαν ότι δεν ήταν χλιδάτος. Σε αντίθεση με 
 κάποιους άλλους. Πραγματικά δεν ξέρω από πού προέκυψαν όλες αυτές οι πληροφορίες και οι ανακρίβειες. Ούτε έχω πει ούτε πρόκειται ποτέ να πω πόσο κόστισε. Έχουν παντρευτεί πάρα πολλοί στο συγκεκριμένο χώρο. Και ούτε θα άλλαζα κάτι. Απλά θα καλούσα δύο άτομα λιγότερα». Ποιους; Eκείνους τους ανθρώπους που –μου είπε ότι– την έκαναν να κλάψει τελευταία φορά. 

«Ήταν κάποιοι που νομίζαμε ότι ήταν φίλοι μας, αλλά δεν ήταν τελικά. Το κατάλαβα μέσα από μια προδοσία. Εκμεταλλεύτηκαν τη σχέση μας και έδωσαν πληροφορίες για εμάς σε περιοδικά. Αλλά έτσι συμβαίνει. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού που καταλαβαίνεις ποιοι είναι δίπλα σου και ποιοι απλά προσποιούνται. Που πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα».

Και συνεχίζει λέγοντας: «ζητάω εύκολα συγνώμη, τρελαίνομαι όταν στενοχωρώ ανθρώπους. Είμαι Ιχθύς, πολύ συναισθηματική. Ο Λέων είναι Υδροχόος, πιο ρεαλιστής. Με έχει δυναμώσει πάρα πολύ σαν χαρακτήρα. Με έχει κάνει πιο σκληρή, γιατί παραήμουν ευαίσθητη».

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: