Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ν.Μπουλέ: «Θα ήθελα να γίνει "Top Chef 2"»

Μιλώντας στο τηλεοπτικό περιοδικό "7 ΜΕΡΕΣ TV" για όσα ειπώθηκαν σχετικά με τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις της, η Nάντια Μπουλέ σχολίασε: 
 
«Ειπώθηκαν πολλά και διάφορα. Η δική μου στάση είναι  λίγο ψυχρή, επειδή πρόκειται για ένα χορευτικό σόου στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι που δεν είναι ειδήμονες. Το κομμάτι του σχολιασμού το καταλαβαίνω, γιατί είναι μέρος της τηλεόρασης και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε τέτοιες κριτικές».

Αναφερόμενη στα επαγγελματικά της σχέδια, η Νάντια διευκρίνισε ότι αποφεύγει να κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς, ωστόσο δεν έκρυψε την επιθυμία της «να γίνει ένα "Top Chef 2", αν θα μπορούσε να σταθεί οικονομικό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: