Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ο Εξολοθρευτής χώρισε 25 χρόνια μετά!

Τέλος στην κοινή οικογενειακή ζωή τους έβαλαν ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια και πρώην Εξολοθρευτής, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η σύζυγός του Μαρία Σράιβερ με κοινή δήλωση. Παντρεμένοι για 25 χρόνια και...
με τέσσερα παιδιά (ηλικίας 14, 18, 20 και 21), το ζευγάρι χώρισε (χωρίς να γίνεται λόγος για διαζύγιο) τέσσερις μόλις μήνες μετά τη λήξη της θητείας του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, με την Σράιβερ να παίρνει τα πράγματά της από την έπαυλη στο Μπρέντγουντ του Λος Αντζελες και να μετακομίζει μερικές εβδομάδες πριν από την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Στην εν λόγω ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν και οι δύο τους, αναφέρεται: «Αυτή η περίοδος είναι μια περίοδος μεγάλων προσωπικών και επαγγελματικών αλλαγών και για τους δυο μας. Υστερα από πολλή σκέψη, συζήτηση και προσευχή καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση μαζί. Αυτή τη στιγμή ζούμε χωριστά, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το μέλλον της σχέσης μας. Παραμένουμε γονείς των τεσσάρων παιδιών μας, τα οποία είναι το φως και το κέντρο της ζωής μας».

Η Σράιβερ, ανιψιά του Αμερικανού πρώην προέδρου Τζον Φ. Κένεντι και γνωστή συγγραφέας και δημοσιογράφος, είχε σταθεί δίπλα στον σύζυγό της, όταν ο Αρνι κατά την περίοδο της υποψηφιότητάς του είχε απολογηθεί δημόσια για «κακή συμπεριφορά» απέναντι σε διάφορες γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μια παρουσιάστρια της βρετανικής τηλεόρασης.
enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: