Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Εκτός νοσοκομείου έστειλαν 9χρονο για υπέρηχο καρδιάς!

Την ίδια ώρα που οι προμηθευτές νοσοκομειακών υλικών κηρύσσουν νέο τριήμερο «εμπάργκο» στα νοσοκομεία -από την ερχόμενη Δευτέρα- με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία τους και την εξυπηρέτηση των πολιτών, αποδεικνύεται με έμπρακτο μάλιστα τρόπο πως οι γάζες, το βαμβάκι, οι σύριγγες και τα υπόλοιπα αναλώσιμα δεν είναι τα μόνα που λείπουν απ’ τα δημόσια ιδρύματα.

Μη πανεπιστημιακά νοσοκομεία όπως το «Χατζηκώστα» στερούνται επίσης βασικού εξοπλισμού αλλά και αναγκαίου επιστημονικού προσωπικού σε ορισμένες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται «κενά» στην φροντίδα των ασθενών, τα οποία στην παρούσα τουλάχιστον περίοδο μοιάζει δύσκολο να καλυφθούν.

ΕΞΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ
Χαρακτηριστικό των παραπάνω είναι το παράδειγμα ενός 9χρονου Γιαννιωτόπουλου που βρέθηκε προχθές το απόγευμα στο «Χατζηκώστα», ύστερα από ραντεβού, για επέμβαση στα λεγόμενα «κρεατάκια» (αφαίρεσή τους). 

Αφού τον εξέτασαν παιδίατρος και ωτορινολαρυγγολόγος παρέπεμψαν το αγόρι να κάνει και έναν υπέρηχο καρδιάς.Όπως όμως καταγγέλλει ο παππούς του παιδιού Θ.Β., που ήταν ένας εκ των συνοδών του (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας), το «Χατζηκώστα» δεν μπορεί να διενεργεί υπέρηχους σε παιδιά, μια κατά τα άλλα συνηθισμένη εξέταση, επειδή δεν διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό! 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: