Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Γιώργος Κουρής : "Θα βάλω φυλακή όποιον έκλεψε το Alter" !

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους του Alter είχε σήμερα ο Γιώργος Κουρής.

Ο μεγαλομέτοχος του καναλιού του Περιστερίου, θέλησε σήμερα να μιλήσει με τους εργαζόμενους και να πει κάποια πράγματα έξω από τα δόντια...

Μάλιστα, στην σημερινή συνάντηση, βρέθηκαν για πρώτη φορά και οι νέοι επενδυτές του σταθμού με εκπρόσωπό τους τον κ. Τάσο Καζίνο, αντιπρόσωπο του fund επενδυτών Argo.

Σε αυτή την συνάντηση ο Γιώργος Κουρής ζήτησε κατά κύριο λόγο από τους εργαζόμενους του Alter να... βάλουν πλάτη προκειμένου να τα καταφέρει το κανάλι και να σταθεί στα πόδια του και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε το Alter να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα και πάλι ένα ανταγωνιστικό κανάλι και ένα κανάλι που να μπορεί να σκαρφαλώσει ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης.

Επίσης για ακόμα μία φορά δεσμεύτηκε πως υπάρχει δέσμευση των διαφημιστών να δίνουν στο Alter 500.000 ευρώ την εβδομάδα, έτσι ώστε να μπορεί το κανάλι να παραμείνει ανοιχτό και να ομαλοποιηθεί η καταβολή των μισθών των εργαζομένων, ενώ ο Γιώργος Κουρής δεν δίστασε να εξαπολύσει επίθεση εναντίον του Κώστα Γιαννίκου, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά, πως θα ελέγξει τα έξοδα της δεκαετίας του Alter, τα οποία όπως εμφάνισε σε έγγραφο του λογιστηρίου ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ (100 δισ. δραχμές).

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει, πως θα "βάλει στην φυλακή, όποιον έκλεψε το κανάλι" ,όπως επίσης και ότι κόβονται τα Σαββατοκύριακα των εργαζομένων, γιατί για την ώρα δεν μπορεί να τους τα πληρώσει !
tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: