Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Bieber – Selena: Ένας χλιδάτος εφηβικός έρωτας και μάλιστα με γονική συναίνεση (2 video)

Είναι μόλις 17 ετών, αλλά ως ένας παγκοσμίου φήμης pop star που έχει δει περισσότερα στη ζωή του απ΄ ό, τι άνδρες… δύο φορές στην ηλικία του! Ποιος; Μα ο Justin Bieber φυσικά!

Ο νεαρός αυτές τις ημέρες απολαμβάνει ρομαντικές στιγμές στις παραλίες του Maui μαζί με τη 18χρονη αγαπημένη του Selena!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Hollywood Life» το ζευγάρι διαμένει σε ένα «παλάτι» πολυτελείας στον έβδομο όροφο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Four Seasons Hotel, το οποίο μάλιστα κοστίζει 10.000 δολάρια τη βραδιά! Η σουίτα, την οποία μοιράζονται με τους γονείς τους, έχει τρία υπνοδωμάτια και πέντε κρεβάτια ενώ τα τεράστια παράθυρα επιτρέπουν τη μαγευτική θέα στον ωκεανό.

Ωστόσο οι βόλτες των δυο τους στην παραλία φαίνεται να είναι χωρίς επιτήρηση και έτσι ο κάθε άλλο παρά ντροπαλός νεαρός δε σταματά να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με την αγαπημένη του!  ΔΕΙΤΕ ΔΥΟ ΒΙΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: