Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΠΑΤΡΑ: "Βουλιάζει" πάλι η Πλ. Γεωργίου - βίντεο

Πιστοί στο σημερινό πανευρωπαϊκό ραντεβού οι Πατρινοί, οι οποίοι εδώ και ώρα, έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην Πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, αυτήν τη στιγμή πάνω 3.000 πολίτες έχουν ήδη προσέλθει στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τα οικονομικά μέτρα και το μνημόνιο.
Για 5η συνεχόμενη ημέρα οι "αγανακτισμένοι" πολίτες ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα.Πατρινοί κάθε ηλικίας έχουν συρρεύσει στην Πλατεία δίνοντας δυναμικό παρόν στη σημερινή πανευρωπαϊκή κινητοποίηση.

Να σημειωθεί ότι στο κέντρο της Πλατείας έχουν στηθεί από νωρίς σκηνές, ενώ παράλληλα έχουν στηθεί πανό στην πλατεία, στα οποία αναγράφονται τα εξής συνθήματα:

"Ν' ανατραπούν κυβέρνηση - τρόικα" και "Δεν χρωστάω τίποτα, δεν πληρώνω τίποτα, είμαι λεύτερος!". 


Επιπλέον, οι συγκεντρωμένοι ανακοίνωσαν ότι κάθε βράδυ στις 9, θα πραγματοποιείται στην Πλατεία Γεωργίου ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, στην οποία ο κάθε πολίτης θα μπορεί να λαμβάνει τον λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: