Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Καβογιάννη - Αθερίδης πάνε... σπίτι τους!

Μην τρομάζετε! Δεν αποφάσισαν να αποσυρθούν από την ενεργό δράση η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης. Αντιθέτως επιστρέφουν δριμύτεροι στη μικρή οθόνη από τη νέα σεζόν μέσα από τη σειρά ''Σπίτι μου, σπιτάκι μου'' στον Ant1...

Οι δυο τους έχουν υπογράψει να υποδυθούν το ανδρόγυνο στη σειρά, το σενάριο της οποίας έχει γράψει η Ρένα Ρίγγα (Ευτυχισμένοι μαζί), και ακούγεται από πέρυσι ότι θα μπει στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Κάποια στιγμή μάλιστα είχε ακουστεί έντονα και το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια, αλλά τελικά το πρωταγωνιστικό δίδυμο που έκλεισε δεν είναι άλλο από τους Καβογιάννη - Αθερίδη, που τους λες και αχτύπητο δίδυμο!

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Μαϊου και η σειρά θα βγει στον αέρα πιθανότατα από Νοέμβριο, εάν ισχύσει τελικά η συμφωνία των καναλιών να ξεκινήσουν το νέο τους πρόγραμμα - λόγω οικονομικής κρίσης - με καθυστέρηση
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: