Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

«Τα περιθώρια ανοχής έχουν εκλείψει»

Τα πλέι οφ θα γίνουν κανονικά σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο όμως προειδοποιεί ότι έτσι και συμβεί το παραμικρό, τα υπόλοιπα ματς θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών ή και καθόλου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Πολιτισμού:

«Μετά από τις διαβεβαιώσεις της Super League και της Ε.Π.Ο ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα από τις Π.Α.Ε, οι αγώνες κατάταξης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (play offs) θα διεξαχθούν κανονικά.

Πρέπει όμως να γίνει απολύτως σαφές προς όλες τις διοργανώτριες αρχές, ότι τα περιθώρια ανοχής έχουν εκλείψει. Αν υπάρξει η οποιαδήποτε διαταραχή της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων, η αγωνιστική δραστηριότητα κατά την υπόλοιπη περίοδο, θα μπορεί να διεξαχθεί μόνο κεκλεισμένων των θυρών και αν απαιτηθεί θα αναβληθεί κατ’ εκτίμηση των περιστάσεων το υπόλοιπο των αγώνων, πράγμα βεβαίως το οποίο όλοι απευχόμαστε».
Ανακοίνωση  της Δημοκρατικής Αριστεράς για  τη σύσκεψη υπό  τον πρωθυπουργό  για την αντιμετώπιση της γηπεδικής  βίας 
Ώδινεν  όρος και έτεκεν μυν. Η κυβέρνηση  αποδείχτηκε ανίκανη να πάρει  οποιοδήποτε αποτελεσματικό μέτρο  καταπολέμησης της γηπεδικής βίας. Δεν είμαστε προφήτες, αλλά περιμένουμε ότι και στην επόμενη έκρηξη επεισοδίων θα ακούσουμε και πάλι για νέες συσκέψεις, για «νέες αποφάσεις» και για «νέα μέτρα». Δυστυχώς το αυτονόητο έγινε ντέρμπι, με αποτέλεσμα: Χουλιγκανισμός-Πολιτεία 1-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: