Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Τηλεοπτικά προγράμματα της ΕΡΤ και στο διαδίκτυο

ERT Digital logo.Image via Wikipedia
Τη δυνατότητα παρακολούθησης τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ θα έχουν σύντομα οι καταναλωτές, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Λ. Ταγματάρχης.
Σημείωσε πως τα χρέη της ΕΡΤ Α.Ε. το 2010 μειώθηκαν κατά 30 εκατ. ευρώ, στα 88, όσο ήταν το πλεόνασμα του οργανισμού. Όσον αφορά στο νέο πρόγραμμα, τόνισε ότι θα περιέχει νέες εκπομπές, ξεκαθαρίζοντας πως το «το κριτήριο των εκπομπών δεν πρέπει και δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης».  Παράλληλα γνωστοποίησε ότι θα αξιοποιηθεί, χωρίς να πουληθεί, η ακίνητη περιουσία της ΕΡΤ.
Πρόσθεσε παράλληλα πως θα προβεί σε κάθε ενέργεια για την προστασία των δικαιωμάτων της ΕΡΤ, σχολιάζοντας την παράνομη αναμετάδοση από ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εικόνων και στιγμιότυπων από το Final Four της Βαρκελώνης, τα δικαιώματα των οποίων έχει η ΕΡΤ.
Τέλος, τόνισε ότι δεν θα γίνουν παολύσεις συμβασιούχων. «Δεν υπάρχει πουθενά στη δική μου ατζέντα αποχωρήσεις προσωπικού. Μέχρι το βαθμό που μπορώ να παρέμβω, στην ΕΡΤ δεν περισσεύει κανείς», ανέφερε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: