Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Η ώρα του Παναθηναικού για το έκτο αστέρι

Dimitris Diamantidis _ CrossoverImage by Hoops Photos via Flickr Η ώρα του Παναθηναικού έφτασε! Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (17.30, ΝΕΤ και NOVASPORTS1) στο μεγάλο τελικό του φάιναλ-φορ στη Βαρκελώνη, με στόχο να κατακτήσει τον έκτο ευρωπαικό της  τίτλο.

Στην ελληνική ομάδα επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία και οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. Αλλωστε, αυτό επεσήμανε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης στη χτεσινή βράβευση του από την Ευρωλίγκα:  «Σημασία έχουν τα τρόπαια κι όχι οι προσωπικές διακρίσεις. Ετσι, το σημαντικό είναι στον τελικό με τη Μακάμπι» είπε.

Η Μακάμπι έχει τον ίδιο αριθμό ευρωπαικών τίτλων με τον Παναθηναικό (πέντε) και στη σύνθεση της  είναι και ο  Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τον Πειραιά στο Τελ Αβίβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: