Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Οι τρεις πιο ισχυροί πολιτικοί της Κύπρου

Οι βουλευτικές εκλογές ανέδειξαν τρεις πανίσχυρους πολιτικούς άντρες αλλά και 16 άρχοντες των Επαρχιών. Ποιοι τέσσερεις άρχοντες, ενώ ψηφίστηκαν με ποσοστό πέραν του 40% των ψηφοφόρων των κομμάτων τους στην επαρχία που διεκδικούσαν, έμειναν χωρίς «βασίλειο».

Νίκος Κατσουρίδης, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νικόλας Παπαδόπουλος θεωρούνται οι πιο ισχυροί πολιτικοί της Κύπρου μετά τους προέδρους των κομμάτων τους. Και αυτό διότι και οι τρεις έλαβαν τους περισσότερους ψήφους στα κόμματα τους αλλά και συνάμα κατέγραψαν πολύ υψηλά ποσοστά αναλογικά με όλους τους σταυρούς που συγκέντρωσαν τα κόμματά τους στην Επαρχία Λευκωσίας.
Παράλληλα και οι τρεις πολιτικοί αύξησαν τα προσωπικά τους ποσοστά από τις βουλευτικές του 2006, με τους Ν. Κατσουρίδη και Ν. Παπαδόπουλο να καταγράφουν μια αύξηση πέραν του 5%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: