Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ποια σέξι παρουσιάστρια... σιδερώνει σαν καλή νοικοκυρά;

Η λαμπερή παρουσιάστρια κυριολεκτικά... πετάει το τελευταίο διάστημα και δείχνει απελευθερωμένη από το χωρισμό της!
 
Σαν να  την "έπνιγε" κάτι πριν και να μη μπορούσε να το πει. 
 
Πάντως, το γεγονός ότι σιδερώνει στη φωτογράφιση υποδηλώνει τον διακαή της πόθο να παντρευτεί και να γίνει καλή νοικοκυρά!
 
H  Nάντια Μπουλέ "ανοίγει" την καρδιά της στο περιοδικό "Hello!" και μιλάει για την σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και για το πότε θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Σε ερώτηση για το αν βγήκε κερδισμένη ή ηττημένη από την συγκεκριμένη σχέση η παρουσιάστρια δηλώνει: «Δεν θα μπορούσα να βάλω σε μια ζυγαριά το κομμάτι των συναισθημάτων και της προσωπικής μου ζωής. Δεν το έκανα ποτέ ούτε θα αλλάξω τώρα».  

Η Νάντια Μπουλέ απαντά και για το αν είναι έτοιμη να "γυρίσει σελίδα" στη ζωή της: «Εκ των πραγμάτων, επαγγελματικά "κολυμπάω" σε καινούρια και άγνωστα νερά αυτό τον καιρό. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, δεν είναι κάτι που αυτή την περίοδο με απασχολεί ιδιαίτερα. Επίσης είναι τόσο πολύ περιορισμένος και ελάχιστος ο ελεύθερός μου χρόνος, που έτσι κι αλλιώς δεν έχω χρόνο ν σκεφτώ αυτό τον τομέα της ζωής μου, στον οποίο, φυσικά, δεν χωρούν προβλέψεις και σχέδια» 
markos.tv
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: