Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Τηλεφωνείστε ξεκούραστα χρησιμοποιώντας το κλιπ ανοικτής συνομιλίας!

Επιτέλους ήρθε το νέο Gigaset L410, η μαγική καινοτόμα συσκευή που για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να τηλεφωνούν και ταυτόχρονα να κάνουν κάτι άλλο! 
 
Το νέο Gigaset L410 εγκαινιάζει μία νέα κατηγορία στο χώρο της ασύρματης επικοινωνίας, δίνοντας στους χρήστες της, πλήρη ελευθερία κινήσεων ενώ εκείνοι τηλεφωνούν με εκπληκτική ποιότητα ήχου και κυρίως χωρίς να κρατούν την τηλεφωνική συσκευή στο χέρι τους. 
 
Η νέα συσκευή φέρνει το τέλος, στην εποχή που χρησιμοποιούσαμε συσκευές handsfree με το ακουστικό στο αυτί μας. Με το Gigaset L410 δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς απλά αυτή η συσκευή βάρους μόλις 30γραμμαρίων, τοποθετείται πάνω στα ρούχα χωρίς να γίνεται εύκολα αντιληπτή. 
 
Η μικροσκοπική αυτή συσκευή, έχει ήδη λάβει το βραβείο σχεδίασης Red Dot Design Award 2011, για την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και εύκολη χρήση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: