Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΠΑΤΡΑ: Έπιασαν τους φονιάδες του πυροσβέστη

Ήταν μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν ο 60χρονος πυροσβέστης αντιλήφθηκε τους δύο ληστές στο σούπερ μάρκετ στην Ελευθερίου Βενιζέλου. Άρπαξε ένα ξύλο μπήκε στο κατάστημα και χτύπησε τον έναν κακοποιό.
Τότε ο ένας εκ των δραστών σήκωσε το όπλο του, ένα πιστόλι, και πυροβόλησε τον πυροσβέστη στο κεφάλι.
Η Αστυνομία πολύ γρήγορα, χάρη στις καταθέσεις των μαρτύρων αλλά και το οπτικό υλικό τέθηκε στα ίχνη των δραστών. Και την κατάλληλη στιγμή τους συνέλαβε.
Τους εντόπισε σε καφετέρια της Πάτρας, όπου αστυνομικοί μπήκαν μέσα και τους ακινητοποίησαν.
Και οι δύο, αλβανικής καταγωγής, αρνούνται την κατηγορία, αρνούνται κάθε σχέση με την ληστεία και τη δολοφονία του 60χρονου.
Όμως, το υλικό από τις κάμερες δείχνει τα πρόσωπά τους, καθώς όταν εισήλθαν στο κατάστημα δεν φορούσαν κουκούλες ενώ τους αναγνώρισαν και μάρτυρες.
Σε έρευνα στο σπίτι όπου διέμεναν βρέθηκε ένα πιστόλι, των 7.62 χιλιοστών, το οποίο δεν είναι όμως αυτό που χρησιμοποίησαν στην ληστεία και σκότωσαν το θύμα.
Επίσης, όπως προέκυψε, είχαν ληστέψει και περίπτερο στην οδό Οδυσσέα Ελύτη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: