Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ντ. Μπακογιάννη: «Όχι άλλο» στην ανομία

Ξεκάθαρο μήνυμα κατά της ανομίας έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μίλησε σε ημερίδα που διοργάνωσε η Δημοκρατική Συμμαχία και το «forum για την Ελλάδα» με θέμα: «Αύξηση της εγκληματικότητας - ασφάλεια του πολίτη».
 
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε πως η ανομία δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι αποδεκτή σημειώνοντας ωστόσο πως υπάρχουν πολιτικοί φορείς που την υποστηρίζουν, ακόμα και στη Βουλή. «Τους λέμε τι είσαστε και μας απαντούν ότι είναι υπέρ της ανηπακοής», ανέφερε και είπε πως δόθηκαν αγώνες για να έρθει η Δημοκρατία η οποία παράγει νόμους και «έρχονται επίσημοι πολιτικοί φορείς και λένε “μην τους τηρήτε”».
Η κ. Μπακογιάννη αφιέρωσε αυτή την ημερίδα στους ανθρώπους που έχασαν πριν από ένα χρόνο τη ζωή τους στο υποκατάστημα της τράπεζας «Marfin» στην οδό Σταδίου και είπε ότι οι δράστες είναι δολοφόνοι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: