Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Πέθανε ο Θανάσης Βέγγος

Αντίο, καλέ μας άνθρωπε!

Πέθανε ο "καλός μας άνθρωπος",  ο Θανάσης Βέγγος μετά από μακρόχρονη νοσηλεία.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού !

H γυναίκα του Ασημίνα και τα δύο του αγόρια βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό του


Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Θανάσης Βέγγος νοσηλεύεται , δεκάδες φίλοι και γνωστοί της οικογένειας Βέγγου έχουν επισκεφθεί το νοσοκομείο για να δώσουν τις ευχές τους στο σπουδαίο ηθοποιό.

Όλο αυτό συνέβη λίγο μόνο καιρό μετά την νοσηλεία του στο νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα, όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το ανεύρυσμα που τον ταλαιπωρούσε.

Στο νοσοκομείο του Ρίο , που είχε νοσηλευθεί αποδείχθηκε θαρραλέος και εύθυμος όπως πάντα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γιατροί του Νοσοκομείου εξομολογούνται ότι οι περιπέτειες στην υγεία του δε μπορούν να στερήσουν το χαμόγελο και την καλή διάθεση από τον Θανάση Βέγγο, ο οποίος με γενναιότητα και υπομονή δεχόταν τις συμβουλές τους περιμένοντας να δοθεί το «πράσινο φως» για την εγχείρηση.


Ο Θανάσης Βέγγος πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο στην ταινία του Νίκου Κούνδουρου «Μαγική Πόλη» (1954) και από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε 126 ταινίες, σε 52 από τις οποίες ως πρωταγωνιστής και έχει σκηνοθετήσει (παίζοντας ταυτόχρονα) ακόμη επτά ταινίες.

Παράλληλα έχει διαγράψει τη δική του πορεία στο θέατρο και την επιθεώρηση.

Το 2009 είδαμε το Θανάση Βέγγο σε μια σειρά τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ για τη Θεσσαλονίκη στην ΕΤ3 (Η Θεσσαλονίκη της Νοσταλγίας μας), αλλά και σε ένα χαρακτηριστικό ρόλο στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Ψυχή Βαθιά» με θέμα τον εμφύλιο πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: