Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επειγόντως στο χειρουργείο!

Μετά το Λιάγκα ακόμη ένα λαμπερό πρόσωπο στο χειρουργείο. Ο λόγος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που τον τελευταίο καιρό δεν είναι και στα καλύτερά της.

Εκτός από  τις δραματικές εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό Alter όπου εργάζεται, το τελευταίο διάστημα είχε να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με την Espresso, έπαθε μόλυνση στο μάτι, με αποτέλεσμα να κάνει επέμβαση για αφαίρεση χαλαζίου.


Η παρουσιάστρια ταλαιπωρούνταν εδώ και δύο εβδομάδες και ενώ αρχικά πίστευε πως ήταν κάτι περαστικό, όσο περνούσε ο καιρός τα πράγματα γίνονταν χειρότερα και η ενόχληση στο μάτι της γινόταν όλο και πιο έντονη. Η Σταματίνα αποφάσισε να επισκεφθεί  έναν γιατρό, ο οποίος της είπε ότι έπρεπε επειγόντως να γίνει επέμβαση, γιατί η μόλυνση θα χειροτέρευε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: