Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Θύμα απάτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Άλλο ένα θύμα επιτηδείων στη showbiz είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια η οποία είναι άρρωστη αφού έχει επιβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι, πληροφορήθηκε πριν λίγες ημέρες πως είχε συνομιλίες με άτομα τις showbiz και όχι μόνο, ότι έδινε ραντεβού στα οποία δεν πήγαινε ποτέ καθώς και ότι αντάλλασε μηνύματα με ανθρώπους που δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή.

Όλα αυτά μέσω twitter. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έμεινε άναυδη και προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί, αφού η ίδια όχι μόνο δεν έχει twitter αλλά τις τελευταίες ημέρες απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τον υπολογιστή.

Η απάντηση πλέον αναμενόμενη και αποτελεί ρουτίνα. Κάποιος ή κάποιοι επιτήδειοι έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ στην παρουσιάστρια και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνομά της και τις γνωριμίες της. Μάλιστα, μέχρι τώρα της έχουν "μιλήσει" πολλές φίλες της χωρίς να ξέρουν την αλήθεια όπως η Τζένη Μπαλατσινού, η Μαρία Μπακοδήμου, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλοί άλλοι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έσπευσε αμέσως στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων και όποιον φίλο της βρει του εξηγεί την κατάσταση και του ζητάει να κάνει report στο ψεύτικο προφίλ για να διαγραφεί από τον κεντρικό server μόνο του. Εμείς σας παραθέτουμε το ψεύτικο προφίλ και αν την έχετε φίλη, κάντε απλώς ένα report!
gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: