Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Διέρρευσε η βαθμολογία των τραγουδιών της Eurovision

Διέρρευσε πριν από λίγη ώρα σε ευρωπαϊκό blog τι ψήφισαν οι επιτροπές των χωρών στην Eurovision. Μια μέρα πριν από τον σημερινό ημιτελικό οι επιτροπές είδαν τις υποψήφιες χώρες και χθες τις βαθμολόγησαν.

Αυτή η βαθμολογία διέρρευσε σήμερα και γνωρίζουμε τόσο ποιες χώρες περνούν στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού όσο και...
ποια πήρε τα περισσότερα 12άρια και είναι πρώτη στον σημερινό ημιτελικό.

Θα πρέπει βέβαια να επισημάνουμε ότι δεν ψηφίζουν μόνο οι επιτροπές αλλά και το κοινό. Η ψηφοφορία βέβαια μπορεί να είναι κατασκευασμένη. Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Eurovision, που γίνεται μια τέτοια υποτιθέμενη διαρροή. Οι υπεύθυνοι άλλωστε του μουσικού διαγωνισμού ξέρουν καλά να κρατούν «σφραγισμένες» τις βαθμολογίες των τραγουδιών.

Από τη στιγμή πάντως που διέρρευσε η ψηφοφορία των επιτροπών και έγινε γνωστή είχε αρνητική επίπτωση στην ψυχολογία των διαγωνιζόμενων μιας και κάποιες χώρες δεν είδαν σε αυτή τη λίστα το όνομα τους. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό blog η κατάταξη των χωρών φέρεται να είναι οι εξής:

10 Αλβανία
9 Φιλανδία
8 Ρωσία
7 Τουρκία
6 Γεωργία
5 Ελλάδα
4 Πολωνία
3 Νορβηγία
2 Ουγγαρία
1 Αζερμπαϊτζάν (Μάλιστα το Αζερμπαϊτζάν πήρε τα περισσότερα 12άρια και είναι πρώτο με διαφορά)

Σύμφωνα με αυτή την διαρροή η Ελλάδα περνά στον τελικό της Eurovision, που θα γίνει το Σάββατο και παίρνει την πέμπτη θέση! Εμείς ευχόμαστε «Καλή επιτυχία στον Λούκα Γιώρκα απόψε!
super star
enimerwsi.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: