Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

H Αννίτα πάει στον Alpha

Στενή πολιορκία γύρω από πολλά τηλε-αστέρια του Alter έχει στηθεί αυτή την εποχή ! Με άλλα λόγια; Η εποχή των τηλε-μεταγραφών έφτασε - Ιούνιο ρίχνει αυλαία η σεζόν 2010-2011 - και όλα τα κανάλια που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να καταστρώνουν τα επόμενα τηλεοπτικά τους σχέδια, έχουν περάσει στην... αντεπίθεση, προκειμένου έγκαιρα να καταφέρουν να κάνουν τις πιο έξυπνες και τις πιο οικονομικές κινήσεις βεβαίως - βεβαίως, έτσι ώστε από Σεπτέμβρη να μπορέσουν να βγάλουν νοκ-άουτ τον ανταγωνισμό.

Ετσι, τα πιο πολλά κανάλια έχουν αρχίσει να απλώνουν τα δίχτυα τους και προς Alter μεριά, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν στο δυναμικό τους μερικά από τα ονόματα της πρώτης γραμμής του καναλιού, που ξαφνικά βρέθηκαν στους πέντε τηλεοπτικούς δρόμους και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν η επόμενη σεζον να τους βρει... τηλε-αστέγους !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έφτασαν στα ωραία αυτάκια μου, οι άνθρωποι του Alpha έχουν βάλει για ακόμα μία φορά στο τηλεοπτικό τους στόχαστρο την Αννίτα Πάνια και τα "Παρατράγουδά της" και σχεδιάζουν να περάσουν σε... στενό μαρκάρισμα της ξανθιάς παρουσιάστριας, προκειμένου αυτή την φορά το τηλε-συνοικέσιο να πετύχει.

Μην ξεχνάτε πως και πέρσι ο Alpha θέλησε να διεκδικήσει την Αννίτα, αλλά στο τέλος ούτε έτυχε, ούτε πέτυχε η όλη προσπάθεια. Ετσι, τώρα που τα τηλεοπτικά δεδομένα έχουν αλλάξει, οι της Κάντζας συνεχίζουν το μεταγραφικό έργο που άφησαν πέρσι στην μέση και θεωρούν μάλιστα, πως λόγω της Ρούλας Κορομηλά που είναι στενή φίλη και κουμπάρα της Αννίτας και του Νίκου Καρβέλλα και της οποίας εννοείται πως η βοήθεια θα ζητηθεί, πως μία χαρά μπορούν να τα καταφέρουν και να αποκτήσουν την Αννίτα στο κανάλι τους. Λέτε; Γιατί όχι... 

TLIFE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: