Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Σύρραξη πελατών - προσωπικού στο κοσμικό Island

Η σύρραξή που έγινε προχθές μεταξύ πελατών και προσωπικού του Island της Βουλιαγμένης θορύβησε πολύ τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Χρύσανθο Πανά. Και μπορεί ο ίδιος πολύ ψύχραιμα ν΄ απέδωσε την φασαρία που γενικεύτηκε κεπεάποια στιγμή γύρω στις 04.30 στο ποτό και στην κατανάλωση αλκοόλ, ωστόσο φρόντισε την επόμενη μέρα ο χώρος να θυμίζει στρατόπεδο.

Προστασία παντού. Μέχρι και άντρες ιδιωτικής εταιρείας security βρισκόταν στον χώρο για να μην υπάρξουν και πάλι φαινόμενα όπως αυτό της Παρασκευής.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ιδιοκτήτης συνελήφθη απροετοίμαστος καθώς δε περίμενε να συμβεί αυτό που συνέβη απο την δεύτερη κιόλας μέρα λειτουργίας του club για το φετινό καλοκαίρι.

Είχε σκοπό απο Δευτέρα να κλείσει την ομάδα που θα ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια τόσο του χώρου αλλά και των πελατών του. Το σίγουρο είναι ένα. Ότι αυτοί που ξεκίνησαν τον τσακωμό είναι γνωστοί και σε καμία περίπτωση δε θα περάσουν ξανά την πόρτα του Island.
gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: