Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: O Θανάσης Βέγγος έκανε τον πόνο του παράδειγμα!

Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Θανάσης Βέγγος, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κοινό στο χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, που όλα αυτά τα χρόνια ομόρφαινε με την παρουσία του. Το τελευταίο διάστημα, ο επιτυχημένος κωμικός νοσηλευόταν σε πολύ άσχημα κατάσταση στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός".

Το 2000 ο μεγάλος ηθοποιός είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό ατύχημα μαζί με την σύζυγό του, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με διερχόμενη αμαξοστοιχία λίγο έξω από τους Αγίους Θεοδώρους.

Τότε, ο Θανάσης Βέγγος είχε πάρει όλη την ευθύνη του ατυχήματος, καθώς όπως φαίνεται δεν υπολόγισε σωστά και προσπάθησε να προλάβει να περάσει τις γραμμές του τρένου, τη στιγμή που κατέβαιναν οι μπάρες για τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Εκείνο το ατύχημα, είχε δώσει το έναυσμα στον αγαπημένο ηθοποιό για να γυρίσει λίγο καιρό μετά ένα τηλεοπτικό σποτ σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών και τον ΟΣΕ, σε σκηνοθεσία Ντίνου Κατσουρίδη, το οποίο προβαλλόταν από τα τηλεοπτικά δίκτυα ως κοινωνικό μήνυμα.

--Η Δημοκρατική  Αριστερά αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη  τον Θανάση Βέγγο, τον Θανάση όλων των Ελλήνων. Αυτοδίδακτος ηθοποιός, εξαιρετικό ταλέντο, θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο αγαπημένες φιγούρες του ελληνικού κινηματογράφου. Μακρονησιώτης, βαθύτατα δημοκράτης, δίδαξε γενιές ελλήνων με τη διαδρομή του, με το ήθος του, με τη συνέπειά του. Οι ταινίες του θα τον κρατούν πάντα ζωντανό στη μνήμη μας. Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: