Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σταδιακή επαναλειτουργία ορισμένων υπηρεσιών του PlayStation

Logo of the PlayStation NetworkImage via WikipediaΗ Sony Computer Entertainment (SCE) και η Sony Network Entertainment International (SNEI) ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν άμεσα τη σταδιακή και ανά περιοχή αποκατάσταση ορισμένων λειτουργιών του PlayStation®Network και του Qriocity™, ξεκινώντας από τις υπηρεσίες gaming, μουσικής και βίντεο. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης, τη λήψη μιας σειράς άμεσων μέτρων, προκειμένου να βελτιώσει την ασφάλεια στο δίκτυο της, αλλά και ένα νέο πρόγραμμα «ανταμοιβής πελατών», ούτως ώστε να ευχαριστήσει τους χρήστες για την υπομονή και την αφοσίωση τους.

Έπειτα από μια εγκληματική διαδικτυακή επίθεση στο κέντρο δεδομένων της εταιρείας στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, η SNEI απενεργοποίησε άμεσα τις υπηρεσίες του PlayStation Network και του Qriocity, συνεργάστηκε με πολλές εξειδικευμένες εταιρείες ασφάλειας πληροφοριών και διεξήγαγε αναλυτικό έλεγχο του συστήματος. Έκτοτε, η εταιρεία έλαβε μια σειρά νέων μέτρων ασφαλείας, προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SONY ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: