Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Sony: Ποιά στοιχεία διέρρευσαν - πως θα αποζημιωθείτε

Champions of NorrathImage via WikipediaΗ Sony Corporation και η Sony Computer Entertainment ανακοίνωσαν ότι η συνεχιζόμενη έρευνα σχετικά με τις παράνομες εισβολές στα συστήματα της Sony Online LLC (SOE, η εταιρεία) αποκάλυψε το πρωί (ώρα Τόκιο) της 2ας Μαΐου ότι hackers ενδέχεται να έχουν υποκλέψει πληροφορίες πελατών της SOE στο διάστημα από 16 έως 17 Απριλίου 2011 (PDT). Η SOE έχει την έδρα της στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια (Η.Π.Α.).

Σύμφωνα με την πληροφορία, η οποία αποκαλύφθηκε από μηχανικούς και συμβούλους ασφαλείας, που επιθεώρησαν τα συστήματα της SOE, ενδέχεται να έχουν υποκλαπεί προσωπικές πληροφορίες από περίπου 24.6 εκατομμύρια λογαριασμούς της SOE, όπως και συγκεκριμένες πληροφορίες από μια παλαιότερη βάση δεδομένων του 2007. Οι πληροφορίες από την παλαιότερη βάση δεδομένων, οι οποίες ενδέχεται να έχουν υποκλαπεί αφορούν περίπου 12.700 αριθμούς πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και ημερομηνιών λήξης (αλλά όχι και των κωδικών ασφαλείας των καρτών), που ανήκουν σε χρήστες εκτός Η.Π.Α. και περίπου 10.700 αρχεία τραπεζικών πληρωμών συγκεκριμένων καταναλωτών από την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Ισπανία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: