Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Standard & Poor's

Standard & Poor's Headquarters in Lower Manhat...Image via WikipediaΝέα υποβάθμιση ήρθε σήμερα από τον οίκο αξιολόγησης Standard - Poor's για την Ελληνική οικονομία.

Συγκεκριμένα σε υποβάθμιση της αξιολόγησής της για την μακροπρόθεσμη και τη βραχυπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας σε «Β» και «C», από «ΒΒ-» και «Β».

  Δημήτρης Χατζησωκράτης, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ., σχετικά με τη νέα υποβάθμιση της Ελλάδας από την STANDRD AND POORS έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Οι ποικιλώνυμοι οίκοι αξιολόγησης επιτίθενται στην Ελλάδα και σε όλες τις οικονομίες σε κρίση. Πρέπει να σταματήσει αυτή η σαρκοβόρα διάθεσή τους για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων. Η Ε.Ε. οφείλει να ενθαρρύνει τη δημιουργία Ευρωπαϊκού οίκου αξιολόγησης και να συμβάλλει αποφασιστικά ώστε να δοθεί τέλος στα παιχνίδια αυτοεπιβεβαιούμενων προφητειών».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: