Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο Λιάγκας αποκάλυψε γιατί κινδύνευσε σοβαρά η ζωή του! (video)

Συγκλονιστικός και ειλικρινής για μία ακόμη φορά, ο Γιώργος "έσπασε" το ιατρικό απόρρητο και αποκάλυψε πως κινδύνευσε η ζωή του πριν μπει στο νοσοκομείο!

Εκείνος νόμιζε ότι είχε γαστρεντερίτιδα, ενώ το πρόβλημά του ήταν πολύ σοβαρό και αν αργούσε - ενδεχομένως - θανατηφόρο!


«Είχε σπάσει η περιτονίτιδά μου», είπε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Το ψάξαμε λίγο και δείτε από τι ακριβώς κινδύνευε η ζωή του:Τα σπλάγχνα βρίσκονται στην κοιλιά μας προστατευμένα μέσα σε μια μεμβράνη που λέγεται περιτόναιο. Η φλεγμονή, η διάτρηση ή απόφραξη (βούλωμα) κάποιου σπλάγχνου οδηγεί σε τοπική ή γενικευμένη φλεγμονή του περιτοναίου που ονομάζεται περιτονίτιδα και μπορεί αν δεν αντιμετωπισθεί να είναι θανατηφόρος

Tέλος καλό, όλα καλά για τον Γιώργο Λιάγκα, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες. Ο δημοσιογράφος, την προηγούμενη εβδομάδα μετά από έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, οδηγήθηκε - ως γνωστόν - στο νοσοκομείο με οξεία σκωληκοειδίτιδα. Λίγο πριν βγει από το νοσοκομείο παραχώρησε συνέντευξη τύπου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Μου έλειψαν η Φαίη και το μωρό», είπε μεταξύ άλλων ο Λιάγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: