Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Το κλείσιμο του 11888 στην Πάτρα

Με ξαφνική και απροειδοποίητη ενέργεια η Διοίκηση του ΟΤΕ προχωρά στο κλείσιμο των call center (11888) της Πάτρας και την μεταφορά του στην εταιρεία e-value στον Αγ. Στέφανο και σταματά τις προσλήψεις φοιτητών στο Κέντρο Τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Πατρών.

Συνέπεια αυτού είναι να οδηγούνται στον δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενοι φοιτητές και να χάνονται από την Πάτρα 400 θέσεις εργασίας και 5 εκατ ευρώ το χρόνο σε μια πόλη με έντονο το πρόβλημα της ανεργίας.

Στην φάση που όλες οι επιχειρήσεις αναζητούν κέρδη και νοικοκύρεμα της σπατάλης, το 11888 που είναι μια κερδοφόρα υπηρεσία από τις πλέον υγιείς υπηρεσίες του Οργανισμού, με κερδοφορία και με φήμη που τις κατατάσσει μεταξύ των καλύτερων διεθνώς, που ανταποκρίνεται με επιτυχία στον ανταγωνισμό, πετυχαίνοντας τους στόχους που έχει θέση η διοίκηση, είναι περίεργο να δίνεται στην εταιρεία e-value και να δημιουργεί άλλου είδους συνειρμούς και σκέψεις… ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: