Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΚΗΦΙΣΙΑ: Έκτέλεσαν 45χρονο επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του !

Μέσα στο σπίτι του εκτέλεσαν 45χρονο επιχειρηματία ! Ο άτυχος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι είναι εγκληματική ενέργεια γιατί το θύμα έχει πυροβοληθεί στο στήθος.

Πρόκειται για πρώην ιδιοκτήτη γνωστού ξενοδοχείου και καφετέριας στην Κηφισιά, που έχουν κλείσει λόγω διαδικασίας πλειστηριασμού από τράπεζες.

Το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση σήψης, εντόπισε μία οικιακή βοηθός και συγγενικά του πρόσωπα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αστυνομικών, ο άτυχος επιχειρηματίας δολοφονήθηκε προ τριών έως πέντε ημερών, καθώς είχε πυροβοληθεί από άγνωστο δράστη.


Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και πιθανολογείται ότι ο θάνατος επήλθε πριν από μερικές ημέρες αλλά αποκαλύφθηκε σήμερα από τους οικείους του θύματος που τον αναζήτησαν γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο επιχειρηματίας και στενοί συγγενείς του είχαν στο παρελθόν ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα και την Κρήτη, ωστόσο τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: