Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

48ώρη απεργιακή κινητοποίηση των τεχνικών στο Flash 96



Σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν από τις 06:00 τα ξημερώματα, της Τετάρτης έως την Παρασκευή, οι τεχνικοί του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις των συναδέλφων τους.

Οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού κάνουν λόγο για «πόλεμο» και καλούν την κυβέρνηση «να σταματήσει να στηρίζει την εργοδοτική επέλαση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των τεχνικών του Flash 96:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίασή του μετά την αναγγελία της απόλυσης τριών συναδέλφων μας τεχνικών από την Διοίκηση του ραδιοσταθμού FLASH 96 και κατόπιν του ατελέσφορου της διαβούλευσης που είχαμε με την ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού FLASH για την επαναπρόσληψη ή αναστολή των απολύσεων των αδίκως απολυθέντων συναδέλφων μας, προχώρησε στην κήρυξη 48ωρης προειδοποιητικής κινητοποίησης στον εν λόγω ραδιοσταθμό για την 06.00η ώρα της Τετάρτης 01 Ιουνίου 2011 μέχρι και την 06.00 η ώρα της Παρασκευής 03 Ιουνίου 2011.
Η λογική της αντιμετώπισης των ανθρώπων ως αριθμών και ισολογιστικών παραμέτρων είναι μακριά από την δική μας λογική.
Η επίκληση της «κρίσης» από την εργοδοσία προκειμένου να προβεί σε αναίτιες και απρόκλητες απολύσεις εργαζομένων, πάντα με την κυβερνητική βοήθεια, μας βρίσκει ενωμένους και αποφασισμένους να προασπίσουμε τις θέσεις εργασίας και την ΣΣΕ μας.
Ο πόλεμος για μας έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό. Όσο οι θιασώτες της μνημονιακής λαίλαπας θα την εξαπολύουν εναντίον εκείνων που παράγουν τον πλούτο, δηλαδή των εργαζομένων, τόσο θα ατσαλώνεται η θέλησή μας για καθολικό αγώνα μέχρι την ολοκληρωτική νίκη.
Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει να στηρίζει την εργοδοτική επέλαση στο δικαίωμά μας για αξιοπρεπή ζωή.Καλούμε την εργοδοσία του ραδιοσταθμού Flash να πάψει να σχεδιάζει απολύσεις εργαζομένων και να αναστείλει όσες έχουν ήδη ανακοινωθεί. Η καραμέλα της «κρίσης» είναι πολύ φτωχή για να δικαιολογήσει πρακτικές και μεθοδεύσεις που καταστρέφουν τις ζωές μας και δεν πείθει πλέον κανέναν».πηγή:star

Δεν υπάρχουν σχόλια: