Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Δεν κάνει εκπομπή ο Τριανταφυλλόπουλος στο ALTER !

Μπορεί το ALTER να ξεκίνησε και οι εκπομπές μια - μια να βγαίνουν στον αέρα αλλά ένα από τα αστέρια του, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει στηλώσει τα πόδια του και ΔΕΝ θα κάνει εκπομπή απόψε.

Ο Γιώργος Κουρής πανηγυρίζει για την πρωτιά του Νίκου Χατζηνικολάου στο Δελτίο Ειδήσεων (μέχρι και πρώτο θέμα στην ΑΥΡΙΑΝΗ το έκανε ο Κουρής) αλλά τα προβλήματα ΔΕΝ λύθηκαν δια μαγείας.

Ανάμεσα στα προβλήματα και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που ενώ οι τεχνικοί έστησαν το σκηνικο της εκπομπής του και όλα ήταν έτοιμα για να βγεί στον  αέρα, εκείνος διαμήνυσε ότι ΔΕΝ πρόκειται να κάνει εκπομπή.

Η αντιπαλότητα που έχει δημιουργηθεί μέσα στο κανάλι του Μπουρναζίου εκφράστηκε στο πρόωπο του Μάκη που πιστεύει ότι η άγρια επίθεση που δέχτηκε πριν λίγες μέρες από τον Κώστα Χαρδαβέλλα και το blog  στο οποίο εργάζεται, δεν ήταν τυχαία.

Ο Μάκης πιστεύει ότι πίσω από την επίθεση βρίσκονται  υψηλά  ιστάμενα άτομα π του καναλιού που θέλουν να τον υπονομεύσουν.

Δεν είναι, άλλωστε , τυχαίο ότι με το που δήλωσε ο Μάκης ότι ΔΕΝ θα βάλει απόψε εκπομπή οι τεχνικοί του ALTER  άρχισαν να στήνουν το σκηνικό του ΑΘΕΑΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ του Κώστα Χαρδαβέλλα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: