Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Η Μελέτη για τους "Ράδιο Αρβύλα", τη Βάνα Μπάρμπα και το "Πλάκα Κάνεις"

Για το τηλεοπτικό φινάλε των "Ράδιο Αρβύλα", τη χθεσινή εκπομπή "Πλάκα Κάνεις", αλλά και τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στο περιοδικό "ΟΚ!"- για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα- μίλησε από τον αέρα της εκπομπής της η Ελονώρα Μελέτη.

Για τους "Ράδιο Αρβύλα" είπε: «Εγώ δεν κατάλαβα αν θα επιστρέψουν (την επόμενη σεζόν)  ή όχι. Πάντως και πέρυσι είχε υπάρξει αυτό το θρίλερ, γιατί και πέρυσι στο κλείσιμο της εκπομπής είχαν αφήσει κάποια υπονοούμενα».

Για το "Πλάκα Κάνεις" σχολίασε: «Χθες παιδιά έλιωσα με το "Πλάκα κάνεις". Ειλικρινά σας μιλάω, το έβλεπα με τον κολλητό μου που δεν το είχε ξαναδεί και μου έλεγε  "δεν γίνονται να συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα" και του είπα "κι όμως!". Παιδιά, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, μπορεί να είχα υστεριαστεί περισσότερο. Εν τω μεταξύ, τα γυρίσματα έχουν γίνει πριν την προβολή της εκπομπής και ο κόσμος είναι τελείως ανυποψίαστος».

Τέλος, για τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα στο ΟΚ! σχετικά με το ζεύγος Λιάγκα- Σκορδά, είπε: «Ο Λιάγκας θα την πετάξει τη σπόντα του, απλά ίσως δεν θέλει να χρησιμοποιήσει την εκπομπή του, ούτε το ραδιόφωνο. Εγώ σας λέω ότι θα δούμε καμιά Βάνα Μπάρμπα στον αέρα της εκπομπής και θα τα λύσουν επί τόπου τα θεματάκια τους». Πηγή: yupi.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: