Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

2 Βίντεο: Πέτρες, μπουκάλια και γιαούρτια κατά Πεταλωτή...

Ευρωεκλογές - Ημέρα εκλογώνImage by PIAZZA del POPOLO via Flickr
Εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησε από την πλαϊνή πόρτα του κτιρίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τεταμένη παραμένει η κατάσταση έξω από το ΚΑΠΗ Αργυρούπολης όπου νωρίτερα συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες, μπουκάλια και γιαούρτια κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου. Στο σημείο έχουν καταφθάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες αρχικά επιχείρησαν να προσαγάγουν δύο άτομα αλλά μετά την παρέμβαση των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης υπαναχώρησαν.

Εκατοντάδες παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το ΚΑΠΗ ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν δημιουργήσει κλοιό ασφαλείας. Οι παρευρισκόμενοι έχουν τοποθετήσει μαξιλάρια στα παράθυρα προκειμένου τα αντικείμενα που πετούν οι αγανακτισμένοι να μην μπουν μέσα στο κτίριο.
«Εμείς θα συνεχίσουμε. Η κυβερνητική παράταξη δεν φοβάται τίποτα από τους τραπούκους. Οι τραμπούκοι εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ που είναι απ' έξω προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι είναι η δημοκρατία. Δεν είμαι εγκλωβισμένος. Από την μπροστά πόρτα μπήκαμε από την μπροστά θα φύγουμε είπε μεταξύ άλλων από το βήμα της κομματικής εκδήλωσης ο Γιώργος Πεταλωτής.

Λίγο αργότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποχώρησε από την πίσω πόρτα του κτιρίου μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και υπό την προστασία των αστυνομικών δυνάμεων.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: