Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Πόλεμος Χατζηνικολάου , Τράγκα, Κουρή με Αλαφούζο !

Σε νέα φάση μπήκε από σήμερα το πρωί ο πόλεμος ανάμεσα στα πρωτοκλασάτα ονόματα του ALTER και τον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου !

Μετά από ένα επιθετικό άρθρο του Μπ. Παπαδημητρίου στην "Καθημερινή" της Κυριακής ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεσπάθωσε  και απειλεί με αγωγές !

Στο άρθρο του Παπαδημητρίου με τίτλο "Δραχμοβίωτοι προπαγανδιστές" αναφέρονται ανάμεσα στα άλλα και τα εξής:

"Ο Νέος Αυριανισμός αναμένεται να ρίξει όλο του το «βάρος» σε τρεις στόχους.

"Πρώτον, να πολλαπλασιάσει το αίσθημα αδιεξόδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, πριν υποχρεωθεί να αναστείλει τη λειτουργία του, το συγκρότημα υπηρέτησε με χαρακτηριστική υποτακτικότητα το νέο κατεστημένο, ελπίζοντας στη ρύθμιση των τραπεζικών δανείων του.

"Δεύτερον, το συγκρότημα Κουρή, με την υποστήριξη όσων θα αναχρηματοδοτήσουν τη λειτουργία του, επιδιώκει να οργανώσει σε πολιτικά κρίσιμη μάζα όσους προτιμούν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την επιστροφή μας στη Νέα Δραχμή.

"Τρίτον, ο Νέος Αυριανισμός επιδιώκει τη δημιουργία ισχυρής ρωγμής στο τραπεζικό σύστημα, ώστε να φορτωθούν οι αποταμιευτές, οι φορολογούμενοι και οι μέτοχοι των ελληνικών τραπεζών τη διαγραφή χρεών με τα οποία «λειτούργησαν» όλα τα προηγούμενα χρόνια, τα οποία ξεπερνούν τα 500 εκατ. ευρώ.

"Την προώθηση του τριπλού στόχου έχουν αναλάβει το συμπαθές στους ψηφοφόρους της λαϊκής Δεξιάς και των μεγάλων σαλονιών πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου, συνεπικουρούμενος από το διαταραγμένο φιλοχουντικό παραλήρημα του κ. Τράγκα".

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ενημέρωσε από την εκπομπή του ότι θα κινηθεί νομικά, τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιώργος Τράγκας εναντίον του Μπάμπη Παπαδημητρίου σχετικά με δημοσίευμα του τελευταίου περί υποστήριξής τους στο ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή.

«Είναι άθλιος ψεύτης, υπάλληλος του Αλαφούζου. Του έχω κάνει ήδη δύο αγωγές, αύριο θα πάρει και μια Τρίτη και για πρώτη φορά στη ζωή του θα κάνει και ο Γιώργος Τράγκας εναντίον και του εντύπου που δημοσίευσε τις άθλιες καταγγελίες του» τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου υποστηρίζοντας ότι ενοχλεί ο “Real” και για αυτό δέχεται πόλεμο.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΔΩ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πιά με τον κύριο Κουρή και με τις αιώνιες Κατινιές του. Δεν ξεχνάμε ότι πρίν από λίγα χρόνια με την φυλλάδα του παρέσυρε κάποιους ανεγκέφαλους και υποστήριζε τότε το κόμμα που τώρα το κατηγορεί.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει κάποιος να έχει τα κότσια και να ενημερώσει τον Λαό γιά τον κύριο Κουρή, εάν χρωστάει, πόσα και πού τα χρωστάει και πώς έχει αποκτίσει τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Δεν μπορεί να είναι λευκή περιστερά.

Ανώνυμος είπε...

Dldd to parel8on tou kyriou alafouzou einai kalutero pou edine xrhmata se olo to politiko skhniko epi xronia? H mhpws einai tyxaios o lusswdhs tropos me ton opoio uposrhrizei to katastrofiko mnhmonio? K se telikh analush den htan k kati psemmata apo ta reportaz tou alter... Alh8eia poios ksehase to Aspronhsi pou sta8hke h aitia na kinh8ei me mania kata ths kyvernhshs Mhtsotakh...