Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η τελευταία λέξη της μόδας στο Χόλιγουντ


Μην τις βλέπετε έτσι όμορφες και αυταπατάσθε. Με τις τέλειες αναλογίες και την ιδανική σιλουέτα, γιατί έρχομαι ( καλά όχι εγώ, μόνες τους το λένε) να σας καταρρίψω τον μύθο του θεϊκού κορμιού των celebrities. Γιατί.... τι να σου κάνει η διατροφή, η γυμναστική και η πλαστική από μόνες τους; Χρειάζεσαι και έναν...κορσέ. Ναι λοιπόν η τελευταία λέξη της μόδας στο Χόλιγουντ ακούει στο όνομα "κορσές" και οι διάσημες που ακολουθούν το έχουν πει από μόνες τους, χωρίς φόβο και πάθος.

Gwyneth Paltrow, Jenifer Garner, Tyra Banks, Kim Kardashian (η αλήθεια είναι αυτή τον χρειάζεται όσο καμία) Sienna Miller, Jessica Alba και Julia Roberts είναι μερικές μόνο από τις διάσημες που αποδεικνύουν περίτρανα ότι η εικόνα μπορεί και να είναι παραπλανητική. Εγώ θέλω απλά να τις ευχαριστήσω γιατί μου ακυρώνουν μία - ακόμη- ανασφάλεια. Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε ο... κορσές.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: