Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αστυνομικός στο Δικαστήριο με ... σορτσάκι και σαγιονάρες !

Με σορτς και σαγιονάρες εμφανίστηκε ένας αστυνομικός -μάρτυρας για υπόθεση μαστροπείας στο Εφετείο Χανίων, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να διατάξει τη... σύλληψη του!
 
Σύμφωνα με το Cretalive, ο αστυνομικός βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια, όταν ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία και είχε αναβληθεί πολλές φορές με αποτέλεσμα ο κίνδυνος παραγραφής να είναι ορατός.

Όταν ξεκίνησε λοιπόν η δίκη ο αστυνομικός βρισκόταν στο ιατρείο του φυσικοθεραπευτή του, όμως λόγω της κρισιμότητας της δίκης εκλήθη εσπευσμένα στη δικαστική αίθουσα.

Φορώντας σορτς και σαγιονάρες, κάλεσε έναν κουμπάρο του, τον οποίο παρακάλεσε να τον μεταφέρει όπως-όπως στο Εφετείο. Ήταν τόσο βιαστικός που δεν πρόλαβε να πάει στο σπίτι του να αλλάξει ρούχα.

Με αυτήν την αμφίεση εμφανίστηκε και στο ακροατήριο όπου και κατέθεσε για την υπόθεση. Μόλις ολοκληρώθηκε η εξέταση του, η εισαγγελέας έδρας διέταξε την σύλληψη του για την κατηγορία της απείθειας και ο αστυνομικός οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά από τρεις και πλέον ώρες με προφορική εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: