Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Στα δικαστήρια ο Αλαφούζος κατά του Κουρή

Στα δικαστήρια καταφεύγει ο  Γιάννης Αλαφούζος, άλλη μία φορά, κατά του Γιώργου Κουρή και του ALTER. Η κόντρα και από τις δύο πλευρές παίρνει μεγάλες διαστάσεις και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής έκανε νέες αποκαλύψεις για βιντεοκλίπ  με στρουμφάκια που το ALTER το "χρέωνε" προς ....500.000 ευρώ, ενώ ο Κουρής αντεπιτέθηκε προβάλοντας παλιά ρεπορτάζ από το Μαρακάϊμπο και την μόλυνση που είχε προκαλέσει το πλοίο ΑΣΠΡΟΝΗΣΙ, του ΑΛαφούζου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, πρόεδρος του ΣΚΑΙ έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι μπαράζ πρωτοφανών προσωπικών επιθέσεων από την τηλεόραση του ALTER με αήθεις και συκοφαντικές αναφορές, εν γνώσει της αναλήθειας αυτών, που στόχο έχουν την προσβολή της προσωπικότητας μου και τη δημιουργία εντυπώσεων.

Για την επίθεση αυτή κατασκευάζονται υποθέσεις ή ανασύρονται άλλες, οι οποίες έχουν κριθεί οριστικά και αμετάκλητα από ελληνικά και διεθνή δικαστήρια πλέον της δεκαετίας. Επιπροσθέτως για αντίστοιχα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Αυριανή» του Γ. Κουρή, έχουν ήδη εκδοθεί σχετικές καταδικαστικές αποφάσεις περί συκοφαντικής δυσφήμισής μου.

Προφανώς αιτία για αυτή την αήθη επίθεση εναντίον μου είναι οι αποκαλύψεις του ΣΚΑΙ για το σκάνδαλο του ALTER.

Τον λόγο εφεξής έχουν τα δικαστήρια στα οποία θα προσφύγω για την προστασία της προσωπικότητας μου και των εννόμων συμφερόντων μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: