Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η Καραβάτου λίγες μέρες πριν γεννήσει

Το χρόνο αντίστροφα έχουν αρχίσει να μετράνε ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου αφού σε  λιγότερο από ένα μήνα θα κρατάνε στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί.
Η παρουσιάστρια της Κάντζας  όσο ο καιρός  πλησιάζει  εκτός από χαρούμενη, νιώθει και πιο… φουσκωμένη  με αποτέλεσμα  να μην   τη χωράει το σπίτι της!Ο Κρατερός από την άλλη  εφευρίσκει νέες πατέντες ώστε να κάνει την Κατερίνα  πιο χαρούμενη, επιστρατεύοντας  καναπέδες, μαξιλάρες, πολυθρόνες και τραπεζάκια.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Hello» απαθανάτισε τη σύζυγο του Κρατερού Κατσούλη να επιστρέφει από το γυναικολόγο της όπου και τη διαβεβαίωσε πως  η μικρή της κορούλα χαίρει άκρας υγείας.
Η εμφάνιση της Κατερίνας δεν έχει αλλάξει μόνο όσον αφορά το βάρος της αλλά και το χρώμα των μαλλιών της αφού έχει πει πλέον αντίο στο πολύ  ξανθό. Όσοι την ξέρουν καλά βέβαια τονίζουν πως η παρουσιάστρια θα διατηρήσει αυτό το χρώμα στα μαλλιά της και μετά τον τοκετό.
Η παρουσιάστρια του μεσημεριανού θα επιστρέψει στην εκπομπή της το Νοέμβριο και όχι τον Οκτώβριο, αφού θέλει  να μείνει  τουλάχιστον  ένα μήνα με τη κόρη της.

star

Δεν υπάρχουν σχόλια: