Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο Αντώνης Κανάκης και ο διαγωνισμός σουτιέν


Ο Αντώνης Κανάκης, «άνοιξε» την καρδιά αλλά και το μυαλό του σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για την οικονομική κρίση, το τηλεοπτικό τοπίο, τη σάτιρα αλλά και τον Άνθιμο.

Ο mr. Ράδιο Αρβύλα αποκάλυψε ότι πολλές φορές επικοινωνούν πολιτικοί μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής, από διάφορες παρατάξεις, είτε για να διαμαρτυρηθούν είτε για να πουν πόσο τους αρέσει η εκπομπή και πόσο την εκτιμούν!

Ο παρουσιαστής, ξεκαθαρίζει, για ακόμη μια φορά, ότι δεν υπάρχει κόντρα με τον 'Άνθιμο. «Δεν σατιρίζουμε πρόσωπα, σατιρίζουμε καταστάσεις», λέει στη συνέντευξη του ενώ διευκρινίζει ότι «Ο Έλληνας έχει απίστευτο χιούμορ. Το μοναδικό του πρόβλημα είναι ότι το χάνει λίγο, όταν η σάτιρα στρέφεται προς το μέρος του».

Ο Αντώνης Κανάκης, πλήρως απενοχοποιημένος και με το μεγαλειώδες χιούμορ που τον διακρίνει, απαντά και σε ερωτήσεις όπως:

«Θα συμμετείχατε σε ένα πρωινάδικο με "διαγωνισμό" το «Πόσα σουτιέν θα προλάβεις να φορέσεις σ' ένα λεπτό»; Λέγοντας πως: «Δεν γνωρίζουμε για το διαγωνισμό αυτό, αλλά το βρίσκουμε λίγο δύσκολο να συμμετείχαμε σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν φοράμε σουτιέν» Πηγή: Crash

Δεν υπάρχουν σχόλια: