Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η ΓΕΝΟΠ απέκλεισε το Υπουργείο Υποδομών

Το ρεύμα ετοιμάζονται να κόψουν στο υπουργείο Μεταφορών τα μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τα οποία έχουν αποκλείσει το κτήριο από νωρίς το πρωί, σαν μία "συμβολική κίνηση", όπως τη χαρακτήρισαν.
Μάλιστα, εναερίτες έχουν κρεμάσει ένα τεράστιο πανό στην πρόσοψη του κτιρίου στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα "Δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε".
Η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι την ώρα που κόβεται το ρεύμα στους φτωχούς, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, η Πολιτεία είναι ο χειρότερος κακοπληρωτής της ΔΕΗ, χρωστώντας......
135 εκατ. ευρώ, με πρώτο το υπουργείο Υποδομών. Και θέτει το ερώτημα, αν θα υπήρχαν οι οφειλές αυτές στην περίπτωση που η ΔΕΗ ήταν ιδιωτική εταιρία.
Η Ομοσπονδία κάνει λόγο τέλος για «απάτη της νέας μετοχοποίησης της ΔΕΗ, την απόπειρα δηλαδή να εμφανίσουν ότι η πώληση ποσοστού της ΔΕΗ γίνεται για εισπρακτικούς λόγους όταν τα 400 εκατ. ευρώ, που θα πάρουν, είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα 50 δισ. ευρώ. Να ξέρουν πάντως οι «πωλητές» ότι πρώτα θα πρέπει να ξεχρεώσουν αυτά που χρωστάνε στη ΔΕΗ», καταλήγει.
Μιλώντας στο MEGA o πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ν.Φωτόπουλος είπε ότι οι απεργίες θα συνεχιστούν μέχρι την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου.
"Εμείς δεν κάνουμε πολιτική. Δεν εισπράττουμε ότι ο λαός είναι εναντίον μας" είπε χαρακτηριστικά.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για περαιτέρω αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ και από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έχουν ξεκινήσει 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, με αποτέλεσμα να γίνονται διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα.
Σημειώνεται ότι και σήμερα συνεχίζονται οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και συνεχίζονται οι κυλιόμενες διακοπές ρεύματος.
Το πρόγραμμα των διακοπών ηλεκτροδότησης για σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το μεσημέρι από τη ΔΕΗ. Πρόκειται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της (www.dei.gr), ενώ οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή 210 9298100 για να ενημερωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: