Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Διεθνείς πετοσφαιριστές: «Δεν αντέχουμε άλλο»

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν κατά της ΕΟΠΕ οι Έλληνες διεθνείς αρνούνται να ταξιδέψουν στην Σερβία προκείμενου να δώσουν φιλικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενώ απευθύνουν έκκληση στην Ομοσπονδία για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το άθλημα στην χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Εμείς οι διεθνείς έλληνες πετοσφαιριστές ,που οι προπονητές μας και η Ομοσπονδία μας έκαναν για ακόμα μια χρονιά την ύψιστη τιμή να φορέσουμε τη φανέλα με το εθνόσημο και να συμμετάσχουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας, μετά από ώριμη σκέψη που μας βασανίζει στην πραγματικότητα εδώ και δυο χρόνια (τους παλαιότερους) καταλήξαμε σε μια εξαιρετικά δύσκολη για όλους απόφαση. Αποφασίσαμε ομόφωνα να ανακαλέσουμε τη συμμετοχή μας στα εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια με την Σερβία ως ελάχιστη έμπρακτη πλέον διαμαρτυρία στον εμπαιγμό από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης , ο οποίος όχι μόνο συνεχίζεται , αλλά συνεχώς κλιμακώνεται και αποτελεί μια συνεχώς παρούσα τροχοπέδη σε οποιαδήποτε προσπάθειά μας να προετοιμαστούμε απερίσπαστοι για να ξαναφέρουμε την εθνική ομάδα εκεί που βρισκόταν, εκεί που τις αξίζει.
 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: