Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Του έπινε το αίμα ο τοκογλύφος!

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν ιδιοκτήτη καφε-μπαρ στη Νέα Κρήνη.

Ο άνθρωπος δεν άντεξε άλλο. Παρά το φόβο του τοκογλύφου, αφού έχασε σχεδόν 80.000 ευρώ και αφού ξυλοκοπήθηκε, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.
Ο άτυχος άνδρας μπλέχτηκε στο κύκλωμα όταν λόγω δυσκολιών αναγκάστηκε να πάρει 17.500 ευρώ δανεικά και λίγο μετά μπήκε εγγυητής για να πάρει ένας φίλος του άλλα 10.000 ευρώ.
Τότε μπήκε και η θηλιά στο λαιμό του!.
Ο τοκογλύφος του έβαλε τόκο 10% το μήνα! Το ποσό έφτασε να είναι επί 11 μήνες 3.000 ευρώ, μόνο για τους τόκους, το κεφάλαιο δεν έπεφτε!
Συνολικά έδωσε 78.500 ευρώ, αλλά εξακολουθούσε να χρωστάει άλλα 16.500!
Στις 14 του μήνα ο τοκογλύφος πήγε στο μαγαζί με έναν φουσκωτό για την είσπραξη. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε τα χρήματα που του ζητούσε και τότε ο φουσκωτός άρχισε να τον χτυπάει.
Αυτό ξεχείλισε το ποτήρι.
Ο επιχειρηματίας αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια των αστυνομικών. Τα χρήματα προσημειώθηκαν και όταν ο τοκογλύφος πήγε να πάρει τη “δόση” των 500 ευρώ οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: