Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σε απεργιακό κλοιό το κέντρο της Αθήνας

Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας και άρχισαν , σταδιακά, να παραδίδονται στη κυκλοφοορία οι δρόμοι.

Ούτε μία ούτε δύο αλλά δέκα συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας είχανπρογραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού σταδιακά κλείνουν ο ένας δρόμος μετά τον άλλον και φορτώνεται η κυκλοφορία σε όλους τους υπόλοιπους.

Η αρχή έγινε στις 10.00 το πρωί με συγκέντρωση του σωματείου Ταχυδρομικών στην Πλατεία Κοτζιά και πορεία στη Βουλή, ενώ μισή ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση συνταξιούχων στο Σύνταγμα.

Από τις 11.00 άρχισε να μαζεύεται κόσμος στην Πλατεία Κλαυθμώνος για την πορεία προς την Βουλή που διοργανώνουν οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για τους εργαζομένους σε ΔΕΚΟ – ΠΟΕ ΟΤΑ – Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Μέσα Μεταφοράς. Την ίδια ώρα, ξεχωριστή συγκέντρωση έκανε το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, την οποία επίσης ακολούθησε πορεία στη Βουλή. Μοιραία, η Οδός Σταδίου είναι κλειστή.

Στις 11.00 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και στο υπουργείο Υγείας  στην Οδό Αριστοτέλους, από εργαζόμενους στο ΙΚΑ. Την ίδια ώρα, συγκέντρωση στο υπουργείο Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας) κάνουν οι έκτακτοι υπάλληλοι, που επίσης θα κατευθυνθούν  προς τη Βουλή.

Στις 11.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε και η τελετή αφής της φλόγας για τους Special Olympics στον Λόφο της Πνύκας, ενώ ακολούθως ξεκίνησε και η λαμπαδοδρομία με συνέπεια να κλείσουν αρκετοί δρόμοι. Το μεσημέρι υπάρχει Συγκέντρωση και στον ΗΣΑΠ Πειραιά από εργαζόμενους στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη.

Φυσικά, στις 6.00 το απόγευμα θα έχουμε το καθιερωμένο ραντεβού των «Αγανακτισμένων»  στο Σύνταγμα, ενώ μια ώρα μετά έχει και συγκέντρωση εργαζόμενων στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά και πορεία στο Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: