Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η απάντηση Κορομηλά στον Γιάννη Λάτσιο

Την απάντησή της στις πρόσφατες δηλώσεις του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 έδωσε στις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί στα Mad Awards η Ρούλα Κορομηλά (σ.σ.: σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» της προηγούμενης Κυριακής, ο Γιάννης Λάτσιος δήλωσε πως η Ρούλα Κορομηλά «θα έπρεπε να περιοριστεί είτε στο Big Brother, είτε στο Greek Idol, καθώς είναι προγράμματα διαφορετικού ύφους και αυτό δημιούργησε σύγχυση στο κοινό»).

«Ο κύριος Λάτσιος μπορεί να αποφασίζει για τις παρουσιάστριες του καναλιού του» δήλωσε χωρίς δεύτερη σκέψη η παρουσιάστρια του Alpha όταν ρωτήθηκε σχετικά. Ωστόσο πρόσθεσε: «Είναι όμως σεβαστή η άποψή του, τη δέχομαι, γιατί είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία».

Πάντως, ο Γιάννης Λάτσιος δεν δίστασε να χειροκροτήσει θερμά την Ρούλα Κορομηλά όταν ο παρουσιαστής των Mad Awards, Θέμης Γεωργαντάς, απευθύνθηκε σε εκείνη κατά τη διάρκεια του show.
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: